Nova edició del Premi Josep Maria Guarro a la Universitat de Lleida

El passat 12 de desembre es va celebrar la 3a edició del Premi Josep Maria Guarro, que reconeix el millor Treball de Final de Grau en Dret processal o la Procura, a la Universitat de Lleida. El guardó recorda i honra el procurador lleidatà Josep Maria Guarro Callizo, mort el juny de 2014 i que va ser degà del Col·legi de Procuradors de Lleida.
La Facultat de Dret i Economia de la Universitat de Lleida, juntament amb la col·laboració del Consell de Col·legis de Procuradors de Catalunya, va entregar el Premi Josep Maria Guarro, que està dotat amb 900 euros, a l’alumna Marina Latorre Bifet pel treball “Atribución del Título de Heredero: Nomen versus Assignatio”. Latorre Bifet es va mostrar molt agraïda amb el guardó.
A l’acte hi van assistir representants del Consell de Col·legis de Procuradors de Catalunya, del Col·legi de Procuradors de Lleida, de Bankia i de la família de Josep Maria Guarro.