Trobada institucional de la Comissió d’Igualtat del CGPE amb la ministra Dolors Montserrat

El darrer 23 de gener, dues representants de la Comissió d’Igualtat del Consejo General de Procuradores de España (CGPE), van reunir-se a Madrid amb Dolors Montserrat, ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. El motiu de la trobada institucional va ser donar a conèixer els objectius de la Comissió, que treballa per la igualtat en l’àmbit de la procura. Durant la reunió, Montserrat va mostrar la seva total predisposició a establir un conveni amb el CGPE, que es va oferir a participar en el desenvolupament i implementació del Pacte d’Estat contra la violència de gènere. La trobada va comptar amb la participació per part del CGPE de Laura Oliver, presidenta de la Comissió, degana del Col·legi de Procuradors de València i presidenta del Consell Valencià de Col·legis de Procuradors, i d’Eva García, secretària de la Comissió, vicedegana del Col·legi de Procuradors de Girona i vocal del Consell de Col·legis de Procuradors de Catalunya.

Aquell mateix dia, Laura Oliver i Eva García també es van reunir amb la Comissió d’Igualtat del Consejo General del Poder Judicial (CGPJ) per donar a conèixer la tasca de la Comissió d’Igualtat del CGPE, que es va comprometre a difondre les iniciatives que es proposin des del CGPJ i des del Ministeri d’Igualtat en defensa de la igualtat.