PIMEC i el Consell col·laboraran per millorar l’eficiència de l’administració de Justícia a Catalunya

El president del Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya, Ignacio López Chocarro, i el secretari general de PIMEC, Antoni Cañete, han signat avui un conveni d’adhesió de la procura catalana com a soci col·lectiu a la patronal, per tal de dissenyar i executar accions conjuntes en benefici de l‘economia catalana.
Amb aquest acord, ambdues institucions es comprometen a treballar per millorar l’eficiència del sistema judicial per tal que la morositat que tant afecta a autònoms i petites i mitjanes empreses trobi un sistema judicial més eficaç.
Així mateix, el Consell es beneficiarà d’aquest acord a través del suport institucional de PIMEC, la possibilitat de fer extensius als seus col·legiats els serveis gratuïts de PIMEC i la cessió d’espais de PIMEC.
L’acte oficial de signatura també ha comptat amb la presència de Ramon Davi, vicedegà del Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona, i un dels principals impulsors de l’acord.