Entrega dels Premis Justícia 2019

El passat 16 de gener la consellera de Justícia, Ester Capella, va lliurar els Premis Justícia al Palau de Pedralbes, uns guardons en reconeixement als professionals de la justicia, on també es va distingir la procura. A més de distingir l’exmagistrat de la Sala Social del Tribunal Suprem i exvicepresident del Consell General del Poder Judicial, Fernando Salinas, Capella també va entregar dotze medalles i cinc mencions honorífiques a persones i entitats que han contribuït de manera significativa a la millora de la justícia a Catalunya.

 

Per part del Consell, a la cerimònia d’entrega hi van assistir Àngel Quemada, degà de l’Il·lustre Col·legi de Procuradors de Barcelona, Gerard Pascual, degà del Col·legi de Procuradors de Tarragona, i Eva Garcia, degana del Col·legi de Procuradors de Girona.