Els Procuradors de Catalunya amb la Marató2020 de TV3

Des del Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya ens volem sumar a la campanya de recollida de fons per a la Marató de TV3, dedicada enguany a la captació de fons per a la investigació de la COVID-19.

Per això, hem creat una campanya de recaptació  entre la procura catalana, a través de la plataforma online Migranodearena.org, on podreu fer una donació directa i particular. Podeu accedir a la campanya a través de l’enllaç següent:  https://www.migranodearena.org/ca/repte/procuradors-catalans-per-la-marato-de-tv3-procuradorsxlamarato2020

En fer la vostra aportació, assegureu-vos de completar les vostres dades personals al perfil privat per tal que us pogueu desgravar les donacions.

Entre tots, volem fer d’aquesta edició 2020 de La Marató de TV3 un gran moviment d’impuls a la recerca biomèdica, tan necessària, enguany per la recerca sobre la Covid-19

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties. Però La Marató de TV3 va més enllà de l’obtenció de fons. Fa una important tasca de sensibilització de la població catalana respecte a les malalties a les quals es dedica i a la necessitat de potenciar la recerca científica per prevenir-les i/o curar-les. Per a La Marató és tan important la recaptació de diners com la divulgació científica, la conscienciació i l’educació de la societat en la cultura científica.

 

Enguany #TocaTothom! #ProcuraSolidaria #ProcuradorsxLaMarató2020