Compareixença del President Àngel Quemada a la Comissió de Justícia del Congrés dels Diputats

Dijous passat el President del Consell de Col·legis de Procuradors de Catalunya Àngel Quemada va tenir el gran honor i privilegi d’intervenir davant la Comissió de Justícia del Congrés dels Diputats per a donar a conèixer el posicionament de la procura catalana respecte el Projecte de Llei de Mesures d’Eficiència Processal.

Durant la seva intervenció va poder incidir en dues millores tècniques del projecte de llei, i va afegir tres novetats en les quals va proposar intensificar la col·laboració de la Procura amb els òrgans jurisdiccionals per a millorar l’eficiència de la justícia i el servei públic de la justícia.

Podeu accedir a l’enregistrament de la intervenció en l’enllaç següent: https://www.youtube.com/watch?v=L-dgTtgg9MY