Entrega de Medalles de Plata del Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya

  • El President del Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya, Ángel Quemada Cuatrecasas, i la Consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González han estat els encarregats d’entregar les Medalles de Plata als membres del Consell que van ser escollits en el seu moment per formar part de la seva Comissió Permanent.

El Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya ha fet entrega aquest migdia de les Medalles de Plata als membres que durant alguna legislatura van ser elegits per formar part de la Comissió Permanent. La concessió d’aquests guardons, que es va realitzar segons el que estableix el Reglament de Medalles d’Honor del Consell, no s’ha pogut fer anteriorment per les dificultats ocasionades per la pandèmia.

Les  medalles s’han concedit pels mèrits obtinguts per haver format part de l’equip que va treballar en el Pla Estratègic de la Procura, un estudi de l’execució i el seu impacte econòmic.

Els membres del Consell que han rebut la Medalla de Plata són: Sra. Ana M. Terradas Cumalat, ex-Degana de l’ICP de Mataró; el Sr. Damià Cucurull Hansen, ex-Degà de l’ICP de Lleida; el Sr. Ramon Daví Navarro, ex-Vicedegà de l’ICP de Barcelona; el Sr. Gerard Pascual Vallès, ex-Degà de l’ICP de Tarragona; i el Sr. Ricard Balart Altés, actual Degà de l’ICP de Tortosa.

L’acte, que ha tingut lloc avui a l’Hotel Melià Sarrià de Barcelona, ha estat presidit per la Consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González.