toggle menu

Centre d'Estudis de la Procura

El Centre d’Estudis de la Procura (CEP), que va ser impulsat el 2013 per l’Il·lustre Col·legi de Procuradors de Barcelona (ICPB), promou i facilita la formació permanent dels procuradors de tota Catalunya.

Des del Consell dels l’Il·lustres Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya us convidem a conèixer en profunditat els continguts que ofereix el CEP, que compta amb un professorat extern (acadèmics, funcionaris i professionals reconeguts) de gran prestigi. El CEP és un espai de referència per al col·lectiu de la procura que dissenya, any rere any, un programa formatiu que proporciona les eines necessàries per tal que els procuradors puguin mantenir-se actualitzats, tant en l’àmbit estrictament jurídic com en altres aspectes de la seva activitat professional.

Els cursos s’estructuren en dos blocs principals. D’una banda, els Seminaris Procura al Dia, que compten amb ponents del màxim nivell i de gran experiència al món de la justícia i en l’exercici professional, que aborden temes jurídics destacats posant èmfasi en les qüestions pràctiques. De l’altra, l’Aula de Millora Professional, que posa a l’abast dels procuradors diverses eines de gran utilitat, que els permetran millorar les seves competències personals i professionals en l’exercici quotidià i en la gestió eficient dels seus despatxos.  Finalment, un any més, la preocupació pel benestar del col·lectiu ha incorporat a la programació tres tallers que tenen com a objectiu proporcionar diverses eines que afavoreixen la bona salut física i mental.

 

Per a qualsevol informació, no dubteu en contactar amb el CEP:

Centre d’Estudis de la Procura (cep@icpb.es)
Tel. +34 93 813 56 38

Consell de Col·legis de Procuradors de Tribunals de Catalunya

Error: Formulario de contacto no encontrado.

Error: Formulario de contacto no encontrado.

Error: Formulario de contacto no encontrado.

Error: Formulario de contacto no encontrado.

Error: Formulario de contacto no encontrado.