Ple ordinari del Consell, amb reconeixement a Jesús Bley Gil

El passat 30 de novembre s’ha celebrat el Ple ordinari del Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya i en què, seguint l’ordre del dia, ha tingut lloc el jurament de la degana, Anna Charques, i del vocal Josep Ramon Seró, ambdós representants de l’Il·lustre Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Mataró, com a nous membres del Consell.

Així mateix, s’ha lliurat la Medalla de Plata al president de la Comissió d’Assistència Gratuïta del Consell, Jesús Bley Gil, que en la seva intervenció ha agraït al Ple del Consell i a tots els membres de la Comissió que al llarg dels anys l’han acompanyat en el desenvolupament de la tasca “tan important” per la qual ha estat guardonat.

Per la seva part, el president del Consell, Javier Segura Zariquiey, ha fet la preceptiva lectura del seu informe i, finalment, s’ha aprovat per unanimitat el pressupost per a l’any 2024.