Entrega del Premi Josep Maria Guarro

El dimecres 30 d’octubre es va celebrar una nova edició del Premi Josep Maria Guarro, que reconeix el millor Treball de Final de Grau en Dret processal o Procura, a la Universitat de Lleida. El guardó recorda i honra el procurador lleidatà Josep Maria Guarro Callizo, que va morir el juny de 2014 i va ser degà del Col·legi de Procuradors de Lleida.

La Facultat de Dret i Economia de la Universitat de Lleida, juntament amb la col·laboració del Consell de Col·legis de Procuradors de Catalunya, va entregar el premi Josep Maria Guarro al alumne graduat Àlex Escales pel treball “La immunitat sobirana i els béns culturals”. L’acte es va celebrar al Campus de Cappont de la Universitat de Lleida.

Podeu consultar el treball guardonat a través del següent enllaç.