Entrega del Premi Josep Maria Guarro 2020

Avui s’ha celebrat a la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la Universitat de Lleida l’edició 2020 del Premi Josep Maria Guarro, que reconeix el millor Treball de Final de Grau en Dret processal i Procura. El guardó recorda i honra el procurador lleidatà Josep Maria Guarro Callizo, que va morir el juny de 2014 i va ser degà del Col·legi de Procuradors de Lleida.

La guardonada va ser Laura Fortuny Colell, tutoritzada per la Dra. Dora Padial Albàs i el títol del seu treball “Renta Garantizada de Ciudadanía, ¿realidad o utopía”.

L’acte ha estat presidit pel Degà de la Facultat, Dr. Eduard Cristobal, i ha comptat amb la presència del representant del Consell de Col·legis de Procuradors de Catalunya i del Col.legi de Procuradors de Lleida, Sr. Jordi Daura que actua en qualitat de Secretari i el Sr. José A. Domenech ,representant de Bankia.

La Sra. Rosa Borrell en nom de la familia de Josep Maria Guarro ha  tancat l’acte agraïnt a la Universitat, al Consell de Col·legis de Procuradors de Catalunya, al Col.legi de Procuradors de Lleida i a l’entitat , la seva col.laboració amb el premi i ha felicitat a la guardonada recordant que és un plaer i un honor poder gaudir del talent jove i contribuïr en la recerca universitària tot recordant al benvolgut i estimat Josep Maria Guarro.