Reunió del Consell de Procuradors de Catalunya amb la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró

Avui la consellera de Justicia Lourdes Ciuró s’ha reunit amb una representació de degans del Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya. Nous projectes conjunts que afrontem amb molta il·lusió! La procura amb moltes ganes de seguir sumant per a un millor Administració de Justícia a Catalunya.

A la reunió hi han assistit el nostre President i degà de l’Il·lustre Col·legi de Procuradors de Barcelona (ICPB), Angel Quemada Cuatrecasas; la degana de l’Il·lustre Col·legi de Procuradors de Girona, Eva Garcia; la degana del Col·legi de Procuradors de Lleida, Macarena Ollé; la degana del Col·legi de Procuradors de Terrassa, Mª Belén Gurruchaga Olave; i el degà del Col·legi de Procuradors de Manresa, Lluís Prat.