Acte de lliurament dels Premis de l’Observatori Català de la Justícia en Violència Masclista

Eva Garcia, degana del Col·legi de Procuradors de Girona i Presidenta d’Igualtat al Consejo General de Procuradores de España, va assistir aquesta setmana a l’acte de lliurament dels Premis de l’Observatori Català de la Justícia en Violència Masclista del CEJFE que reconeixen pràctiques per l’erradicació de violències masclistes en la justícia.
Con
Abans de l’acte d’entrega de premis, va assistir al plenari de l’Observatori Català de la Justícia en Violència Masclista al CEJFE on va exposar el suport del Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya a le víctimes de violència masclista per alleugerir-les el greu símptoma de revictimització.

Els procuradors som i serem el vostre suport incondicional davant els jutjats i tribunals!