Menció honorífica Premi Justícia 2022 per al Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha distingit el Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya  amb una menció honorífica dels premis Justícia2022, les més altes distincions que atorga la Generalitat en aquest àmbit.

El reconeixement va ser lliurat pel president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la consellera de Justícia, Gemma Ubasart, al president del Consell, Angel Quemada Cuatrecasas, en un acte que es va celebrar avui dilluns al Palau de la Generalitat.

L’atorgament de la menció honorífica al Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya respon, segons el Govern català, per representar i defensar la procura, d’acord amb els interessos i les necessitats de la societat.